header1.png

Kennismaken met CityFit

Sporten bij CityFit betekent keus uit cardio- en krachttraining of een van de vele groepslessen die wekelijks op het programma staan. Een ruim aanbod van lessen die worden gegeven door gediplomeerde instructeurs. Gezellig en ontspannen sporten, met de beste professionele begeleiding, persoonlijke aandacht en dat 7 dagen in de week!

 

Het team

Het team van CityFit stelt zich graag zelf even voor.

 

DewoDewo

Mijn naam is Dewo. Sinds 2010 help ik mensen om hun fitste zelf te worden. Sterker worden, meer spiermassa ontwikkelen, vet verliezen of simpelweg beter in je vel zitten en energieker voelen. Wat je doel ook is en wat voor uitdaging je ook ervaart Ik heb er een gepaste oplossing voor. Ik wil je helpen om een fitter en vitaler leven te leiden. Dus spreek me aan bij CityFit, vraag om hulp en bereik je doelen. Dingen waarvan ik hou zijn eenvoud, reizen en dagjes uit, krachttraining, bioscoop. coachen, anime, lezen en de Aziatische keuken. Geniet vandaag van de kleine dingen in het leven. Ik zie je in de gym!

Dewo richt zich binnen CityFit op Personal Training

 

RobRob

Hallo ik ben Rob Jacobs en vanaf mei 2000 eigenaar van CityFit. Ik woon sinds 2005 met mijn vrouw in Spoolde een mooie wijk vlakbij de IJssel in Zwolle. Als ik niet op mijn werk ben besteed ik mijn vrije tijd met mountainbiken , vissen met mijn jongste zoon, wandelen met mijn hond Cody of tuinieren.

 

 

Faciliteiten

We geven u natuurlijk graag een rondleiding door het sportcentrum. CityFit beschikt over de volgende faciliteiten:

   Airconditioning

   Kleedkamers

   Trainingsschema's

   Bar / lounge

   Kluisjes

   Voedingsdeskundige

   Douches

   Sportdiëten

   Zonnebank

Aanbod

U kunt altijd contact opnemen voor een uitgebreide toelichting of hulp om te bepalen welke sportles en/of fitnesstraining het beste bij u past. CityFit heeft een uitgebreid aanbod van onder andere:

   eGym

   Circuittraining

   Krachttraining

   Vechtsport / bootcamp

   Bedrijfsfitness

   Groepslessen

   Resultaatplan

   Vrije gewichten

   55+

   Cardiofitness

   Jeugdfitness

   Studentenfitness

Contact

Dagelijks is het sportcentrum geopend en kunt u langskomen. Natuurlijk zijn we ook telefonisch bereikbaar. Ook kunt u contact nemen via onderstaand formulier.


Reserveren


Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08.00 - 22.00 uur
Zaterdag & zondag
08.00 - 14.00 uur

Contact

CityFit
Assendorperstraat 70
8012 CA Zwolle
T (038) 422 80 15
F (038) 421 35 21
E info@cityfit.nl

RoutebeschrijvingFacebook

erkend leerbedrijf


Voor- en achternaam:*
E-mailadres:*
Telefoonnummer:*
Bel me bij voorkeur:*
Maak een keuze:*