header4.png

Cardiofitness

Loopbanden, crosstrainers, fietsen en roei-ergometers. Onze apparatuur is computergestuurd. Dit maakt het mogelijk de training te controleren en aan te passen aan uw trainingswensen. Zo kan door middel van sensoren in de handvatten de hartslag continue worden afgelezen. Voordeel hiervan is dat iedereen, ongeacht conditie of leeftijd, hiermee kan trainen. Cardiofitness is uitermate geschikt voor mensen die willen of moeten afvallen, voor senioren, voor mensen met gewrichtsproblemen en voor topsporters.

Even weg uit het alledaagse met Virtual Active. Loop, hike of fiets op de mooiste plekken van de wereld. Geniet van avontuurlijke momenten en laat je mee nemen naar de prachtigste plekken om daar jouw training uit te voeren. Je hebt geen atlas en geen reis nodig, alleen jezelf. Vanaf nu is dit bij ons mogelijk op een crosstrainer, een fiets en een loopband.

 

 

Lifestream je trainingsdata van je sportschool online via de trainingstoestellen. Op de nieuwe Matrix trainingstoestellen kun je jouw iPod of iPhone aansluiten. Door je iPod/iPhone aan te sluiten kun je muziek en films afluisteren via je trainingstoestel. De nieuwe Matrix trainingstoestellen ondersteunen Nike+. Dat betekent dat je tijden en dergelijke bij het synchroniseren met iTunes geüpload kunnen worden naar NikePlus.com. De nieuwe Matrix toestellen beschikken verder over een groot touchscreen waar naast je resusltaten naar diverse televisiezenders kunt kijken en een persoonlijke ventilator.
Daarnaast beschikt CityFit over een aantal TV-schermen en een groot scala aan tijdschriften en kranten: de minuten aan cardiofitness vliegen voorbij!

Cardiofitnesss