eGYM Classic: Fit & Vitaal in 30 minuten!

De meest efficiënte & veilige training voor snel resultaat. De perfecte oplossing voor mensen die fit & vitaal willen zijn, maar weinig tijd hebben. Ook ideaal voor mensen die al langere tijd niet gesport hebben.

Wat is eGYM Classic?

eGYM is een cirkel van krachttoestellen die met elkaar een training bieden voor alle grote spiergroepen van het lichaam. Bij CityFit staan 8 volautomatische eGYM toestellen opgesteld. De trainer stelt eenmaal alle toestellen voor je in zoals jouw zitpositie en trainingsgewicht. Dit wordt samen met je persoonlijke gegevens automatisch bewaard op jouw chipkaart.

Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment van toestel, waardoor je binnen 30 minuten een complete workout doet. Zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt. Tijdens de training krijg je via het persoonlijke touchdisplay trainingsinstructies waardoor eventuele blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoren.

Je traint dus snel, veilig en bovendien heel eenvoudig!

 

De voordelen van eGYM Classic

  • Eenvoudig en veilig trainen dankzij de volautomatische toestellen en persoonlijke chipkaart
  • Zeer effectief met meer resultaat, in slechts 2 keer 30 minuten per week
  • Resultaatgericht trainen door optimale begeleiding
  • Altijd en overal inzage in jouw trainingsresultaat

Wist je dat krachttraining niet alleen goed is voor het trainen van je figuur maar ook zeer effectief is als je wilt afvallen? En dat krachttraining voor jong en oud geschikt is?

Benieuwd naar het vervolg van eGYM Classic? Bekijk eGym Premium

Maak gratis kennis met eGYM Classic

Ontdek eGYM zelf, schrijf je in voor een gratis proefles.

Waarschuwing! JavaScript moet geactiveerd zijn voor de juiste werking van dit formulier.