header6.png

CityFit Combat

Wat is CityFit Combat?

CityFit Combat is een effectieve cardio-workout geïnspireerd op bewegingen uit karate, boksen en andere vechtsporten uit het Verre Oosten. De training bestaat uit dynamische stoot- en traptechnieken afgewisseld met rustige bewegingen. CityFit Combat is meer dan alleen bewegen: je bent zowel fysiek als mentaal bezig.

Is CityFit Combat iets voor mij?

CityFit Combat is voor iedereen die doelgericht wil werken aan een fysieke en mentale training. Tijdens de intensieve les wordt het maximale uit jezelf gehaald, maar jij bepaalt je eigen grenzen. Jong, oud, man, vrouw, beginner of gevorderd: iedereen in de groep werkt aan een eigen doelstelling met CityFit Combat.

Hoe ziet een les CityFit Combat eruit?

Een les CityFit Combat les kenmerkt zich door een oosterse sfeer in combinatie met de westerse snelheid. De muziek wijst je de weg: een stevig ritme wordt afgewisseld met rustige klanken. De instructeur daagt je uit om hardop uit te ademen op een volgende stoot- en trapoefening. De sfeer en denkwijze van het Verre Oosten geven je de mogelijkheid te ontspannen van de snelheid van alledag tijdens deze uitdagende training.

Resultaten CityFit Combat

  • Verbetering van je conditie, vetverbranding, botdichtheid en coördinatie
  • Vermindering risico op hart- en vaatziekten
  • Meer mentale rust en evenwicht
  • Tijdens CityFit Combat verbrand je ongeveer 650 calorieën