Je doel halen met een Personal Trainer!

Naast sportlessen, egym of fitness biedt CityFit ook personal training. We vinden het van belang dat onze klanten, betaalbaar, een beroep kunnen doen op een personal trainer die je persoonlijk begeleid op het gebied van training, voeding, rust en mindset. 


Personal training CityFit ZwolleDewo Hadine, personal trainer, bij CityFit

Tegenwoordig is er veel informatie over fitness en voeding. Tv programma’s & tijdschriften met de laatste trends en diëten. Je kunt het internet niet op zonder te lezen over de beste manier om vet te verliezen of spieren op te bouwen. Suggestieve koppen: “een sixpack in 6 weken” of “4 trucjes die celebrities gebruiken voor slanke benen“ Met een overvloed aan informatie over trainen en gezond eten, weet je niet meer wat je moet geloven. En het laat je gefrustreerd, geïrriteerd en misschien wel verward achter. En langzaam vraag jezelf af “Waar doe ik het allemaal voor en wat ik ook doe, niets werkt voor mij”.

Ik begrijp je en wil je graag helpen. Ik denk dat het de tijd is om de controle over je lichaam weer terug te nemen. De essentie is dat we ons allemaal goed willen voelen over ons lichaam, lekker in ons vel willen zitten, er sexy uit willen zien en de hele dag energie willen hebben. En dat kan met goede en professionele begeleiding.

  • Ik help je vet te verliezen, spieren op te bouwen en fitter te worden, zonder een overdosis aan informatie.
  • Ik zorg ervoor dat de trainingen die je gaat doen goed aansluiten bij je trainingsdoel(en).
  • Ik -als een stok achter de deur- zorg er voor dat je veilig en verantwoord traint. Immers de essentie van fitness ligt niet bij extremen maar bij kleine veranderingen die dagelijks moeten worden herhaald.
  • Ik push je buiten je comfortzone. Zonder dat we over je limiet gaan. Ik wil je opbouwen, niet afbreken. Het is namelijk een voorrecht om aan je zijde te staan op het pad naar succes, geluk in fitness en het leven.
  • Samen bouwen we een gezonde gebalanceerde levensstijl op en kijken daarom naar je voeding en eetgewoontes en of we deze kunnen veranderen zodat je vlot een positief resultaat kunt boeken.

Dewo heeft mijn sportdoelen vertaald naar een leuk en uitdagend trainingsprogramma. Mijn kracht is vergroot, mijn conditie verbeterd en ik zit lekkerder in mijn vel! Inez

Personal training CityFit Zwolle

Kennismakingsgesprek

Voor aanvang van de personal training, maak ik, dit is gratis, nader kennis. Dit is nodig om inzicht te krijgen in je doelen en motivatie. Van belang is om duidelijk te krijgen wat jij wil bereiken en wat de redenen zijn waarom je dit wil. Ook sta ik graag stil bij eventuele blessures. Aan de hand van de informatie zal ik een pad schetsen en aangeven op welke manier we gezamenlijk het beste aan de slag kunnen gaan. Via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kun je een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek doorgeven. 

Dewo heeft mij op een enorm persoonlijke en professionele manier geholpen. Hij heeft een rustige en stabiele persoonlijkheid, accepterend en aanmoedigend in zijn begeleiding. Hij weet je naar een hoger niveau te brengen en zoekt - op jouw tempo - naar een volgende stap. Sarah

 

Personal training CityFit ZwollePersoonlijke trainingsplan

Voorafgaand aan de eerste training zal ik een aantal metingen verrichten. Hierbij moet je denken aan gewicht, vetpercentage en andere testen afhankelijk van het te bepalen doel. Verder gaan we in gesprek over de rol van voeding bij het gestelde doel. Ook zal het persoonlijke trainingsplan dat is gemaakt worden besproken.

 

Dewo daagt me uit om grenzen te verleggen rondom mijn fitnessdoelstelling(en). Jarenlang getraind met "standaardschema's". Met de persoonlijke aanpak van Dewo zit ik strakker in mijn vel en ben ik lichamelijk & geestelijk sterker. Af en toe zijn oefeningen (in een meer-maanden-progamma) zeer pittig, maar wel met een duurzaam resultaat! Emiel

 

Tarieven

Zie prijzen voor de tarieven voor Personal Training of vraag aan een van de medewerkers van CityFit.

 

Dewo heeft een aantal nieuwe leuke en interessante oefeningen verwerkt in mijn schema’s. We hebben de oefeningen niet gewoon gedaan maar juist veel aandacht geschonken aan de techniek. Doordat we aandacht schonken aan de techniek kreeg ik zelf steeds meer vertrouwen in mijn eigen kunnen. Deze doelstelling lag in het verlengde van de doelstelling op papier. Dit in combinatie met heldere uitleg en duidelijke tips zijn er in de afgelopen 3 maanden steeds meer kilo’s op de stang gehangen. Op een gegeven moment vond ik de gewichten eng worden. Ook hier was aandacht voor. Door iedere training te beginnen met persoonlijke aandacht, het leren concentreren en rekening te houden met de vorm van de dag, heb ik samen met Dewo hele mooie stappen mogen zetten. Ik train zelf al een jaar of 6 bij de CityFit. Dit doe ik met veel plezier doordat er een ontspannen en persoonlijk klimaat is. Dit herkende ik terug in de personal training. Nieuwe sportschema’s geven je spieren een prikkel en deze personal training gaf mij juist ook mentaal een positieve prikkel. Giel