CityFit Yoga

Als sporter ben je gewend om bezig te zijn met je eigen fitheid, het verleggen van grenzen, het opbouwen van conditie en fysieke kracht of gewoon lekker bewegen. Kortom, je bent al gezond bezig! Wanneer je yoga beoefent ga je op een dieper vlak bezig met je gezondheid. Want je werkt aan zowel je fysieke als je innerlijke fitheid en kracht.

Middels dynamische en statische houdingen, verschillende adembewegingen en bewuste ontspanning leer je te luisteren naar je lichaam en breng je uiteindelijk lichaam en geest meer in balans. Uiteindelijk zul je je vitaler en meer ontspannen voelen.

CityFit yoga

Het mooie is dat yoga voor iedereen toegankelijk is. Door het rustige tempo van de les heb je alle tijd om de grenzen en mogelijkheden van je lichaam te leren kennen en daardoor te voelen wat goed is voor jou. Iedereen is tenslotte anders en ook elk lichaam is anders!

Tijdens de lessen maken we gebruik van zachte, rustige muziek op de achtergrond, zodat je je gemakkelijker kunt concentreren en bij jezelf kunt blijven.
Het enige wat je nodig hebt om mee te kunnen doen is gemakkelijk zittende (sport)kleding en iets warmers om tijdens de eindontspanning (de laatste 10 tot 15 minuten) aan te trekken. Sportschoenen heb je niet nodig.