header9.png

ClubJoy Cycle

 

Wat is ClubJoy Cycle?

ClubJoy Cycle is een indoor fietsprogramma voor iedereen die wil afslanken en wil werken aan de conditie. Het is een van onze populairste programma's. We zijn ermee groot gebracht en het is heerlijk: fietsen. Snel resultaat is mogelijk met dit programma dankzij de hoge mate van vetverbranding. Heerlijke muziek zorgt voor extra energie tijdens de uitdagende training.

Is ClubJoy Cycle iets voor mij?

ClubJoy Cycle is voor iedereen die doelgericht wil trainen en wil werken aan een topconditie. De instructor motiveert je om elke keer het maximale uit jezelf te halen en een tandje meer te geven. Jong, oud, man, vrouw, beginner, gevorderd: iedereen in de groep werkt aan een eigen doelstelling.

Hoe ziet een ClubJoy Cycle les eruit?

De les zit boordevol energieke, afwisselende muziek die je uitdaagt om snel te bewegen. De hele les word je meegenomen op een fietsroute over bergen en dalen. De instructeur en de oefeningen tijdens het programma zorgen iedere les voor een optimale ontspanning en inspanning. Je geniet van de muziek en werkt ondertussen keihard aan een gezonder en fitter lichaam.

AngeliqueWie geven de ClubJoy lessen bij CityFit?

Angelique

Hallo mijn naam is Angelique en ik woon in Zwolle Zuid. Ik sport al 31 jaar met veel plezier bij CityFit waarvan ik al 30 jaar les geef. Het is een gemoedelijk sportcentrum zonder poespas. Ik voel me hier echt thuis. Gewoon gezellig sporten met elkaar. Daarom blijven heel veel mensen ook komen. Oh ja mijn hobby's zijn lezen, sinds kort heb ik het naaien van kleding weer opgepakt en bankhangen is ook fijn.


ArjanArjan

IIk heet Arjan van der Kolk en ik woon (nog) in Zwolle. Binnenkort ga ik verhuizen naar Dalfsen. ClubJoy zorgt voor een heel gevarieerd programma met Club Cycle. Zo wisselen staande klims en jumps zich af met double speeds en mountain attacks, etc. op eigentijdse muziek. Daarnaast is er altijd een mooie opbouw zichtbaar in de programma's qua intensiteit.
Interesses: racefietsen in de zomer, mountainbiken in de winter, en natuurlijk: spinnen het hele jaar door :) Passief volg ik veel sporten, maar met name voetbal en nog specifieker PEC Zwolle!

Share the ride & Share the fun!

Voordelen ClubJoy Cycle

  • Eenvoudig en dus voor iedereen geschikt
  • Muziek zorgt voor inspiratie, motivatie en fun
  • Je traint op je eigen niveau en bepaalt zelf de intensiteit
  • Effectieve training: zeer snel resultaten te behalen

Resultaten ClubJoy Cycle

  • Strakkere en slanke billen, buik en benen dankzij hoge vetverbranding
  • Snelle verbetering van je conditie
  • Tijdens de ClubJoy Cycle les verbrand je ongeveer 725 calorieën