eGYM Premium logoeGYM Premium

Bepaal je trainingsdoel voor een training op maat

De ideale tool om, met een druk op de knop, een individuele training aan de eigen wensen en prestaties aan te passen. Ideaal voor mensen die, na een periode van eGYM Classic (24 trainingen) toe zijn aan een uitdagend, sportief vervolg.

 

Mooie uitbreiding van het bestaande programma. Biedt extra uitdaging om te blijven trainen..
Rob

 

Wat is eGYM Premium?

De eGYM Premium is de ideale tool om, bij CityFit, individueel te trainen. Natuurlijk in de bekende cirkel, maar wel aan de hand van een mix van verschillende trainingsmethoden gebaseerd op kennis vanuit de professionele sportwetenschap.

Door het meer individudeel trainen kan de intensiteit specifiek op de eigen wensen en prestaties worden afgestemd. Alle onderdelen (trainingsgewicht, trainingsduur, bewegingssnelheid en het aantal herhalingen) van de training worden afgestemd op uw eigen unieke trainingsdoel. Dit alles is mogelijk omdat naast de bekende reguliere en negatieve training nu ook de mogelijkheid bestaat om adaptief, isokinetisch en/of explonic te trainen.

Een adaptieve training is mogelijk omdat de trainingspartner in het trainingstoestel is ingebouwd en helpt wanneer het zelf niet meer lukt. Daardoor is er een optimale benutting van het volledige spierpotentieel en worden nu ook inactieve spieren betrokken bij de training.!

De isokinetische training is te vergelijken met het zwemmen in water. Wanneer je krachtig zwemt voel je een hoge weerstand en als je licht zwemt voel je een lage weerstand. Daardoor kan u zelfs met een lichte blessure toch trainen en is een gelijkmatige training van het hele lichaam mogelijk.

Bij de explonic training train je met een relatief licht gewicht en een hoge snelheid. En is vooral voor atletische mensen gericht op het bevorderen van de snelkracht. Ook zorgt dit voor een verbetering van het prestatievermogen van dagelijkse handelingen zoals het traplopen en/of het opstaan uit een stoel. 

eGYM Premium

 

eGYM Premium ervaar ik als een uitdagend en efficiënt trainingsprogramma dat heel goed past inmijn volle agenda. Ik kan sporten wanneer het mij uitkomt en ik merk dat het ook echt sporten is.
Ook bemerkt ik snel progressie zowel aan mijn conditie, kracht en de vorm van mijn lichaam. Ik zeg gewoon eens doen!

Johanna

 

De voordelen van eGYM Premium

  • Eenvoudig en veilig trainen dankzij de volautomatische toestellen en persoonlijke chipkaart
  • Zeer effectief met meer resultaat, in slechts 2 keer 30 minuten per week
  • Resultaatgericht trainen door optimale begeleiding
  • Altijd en overal inzage in jouw trainingsresultaat

Kortom of het nu revalideren is na een blessure. Het ontwikkelen van meer spiermassa, veerkracht of vitaliteit. Of juist graag de afname van vet en een strakker lijf. Met de eGYM Premium sta je zelf aan het stuur.

Mijn eerste indruk is positief. Ik ervaar de eGYM Premium als prettig, er is veel variatie mogelijk.
Helga

 

Maak gratis kennis met eGYM Premium

Na een periode van eGYM Classic (ongeveer 24 trainingen) is eGYM Premium zeker wat voor jou. Natuurlijk krijg je bij de start goede ondersteuning en maken we je graag wegwijs in de vele mogelijkheden. Ontdek eGYM Premium en schrijf je in voor een gratis proefles.

Waarschuwing! JavaScript moet geactiveerd zijn voor de juiste werking van dit formulier.