header1.png

Privacyverklaring en cookiebeleid

 

Persoonsgegevens die worden verwerkt

CityFit kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van CityFit, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan CityFit verstrekt. CityFit kan de volgende persoonsgegevens verwerken:
- Uw voor- en achternaam
- Uw adresgegevens
- Uw telefoonnummer
- Uw geboortedatum
- Uw e-mailadres
- Uw IP-adres


Waarom CityFit gegevens nodig heeft

CityFit verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.


Hoe lang CityFit gegevens bewaart

CityFit bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.


Delen met anderen

CityFit verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.


In kaart brengen websitebezoek

Op de website van CityFit worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. CityFit gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.


Google Analytics

CityFit maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.
Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan CityFit te kunnen verstrekken.Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. CityFit heeft hier geen invloed op. CityFit heeft Google geen toestemming gegeven om via CityFit verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. CityFit zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.


Beveiligen

CityFit neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Cityfit maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door CityFit verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met CityFit op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

CityFit In beweging


Wat is CityFit In beweging?

Het doel van CityFit in beweging is het bevorderen van lichaamsbeweging. De groepsles richt zich vooral op mensen van boven de 50 en maakt dan ook deel uit van het sportprogramma 'Voor 50+ door 50+'.

CityFit In bewegingWat zegt de beweegrichtlijn (volwassenen en) ouderen?

  • Bewegen is goed, meer bewegen is beter.
  • Doe minstens 150 minuten per week aan matig intensieve inspanning, verspreid over diverse dagen. Langer, vaker en/ of intensiever bewegen geeft extra gezondheidsvoordeel.
  • Doe minstens tweemaal per week spier- en botversterkende activiteiten, voor ouderen gecombineerd met balansoefeningen.
  • Voorkom veel stilzitten.

150 minuten per week matig intensief bewegen vermindert het risico op fracturen bij ouderen. Krachttraining verbetert de loopsnelheid en spierkracht. Daarbij lijkt voldoende beweging samen te hangen met een lager risico op lichamelijke beperkingen en cognitieve achteruitgang, dementie en Alzheimer (bron: www.loketgezondleven.nl/)

Hoe ziet een CityFit In beweging les eruit?

Na een goede warming-up volgen diverse cardio- en spierversterkende oefeningen. De les eindigt met een cooling down.

Bekijk het rooster om te zien op welke momenten CityFit In Beweging gegeven wordt.

 

CityFit Tabata

Tabata is een high intensity workout waarbij je het hele lichaam traint. Met verschillende cardio- en krachtoefeningen is dit een goede workout.

Dr. Izumi Tabata is een Japanse onderzoeker die een methode zocht om in een korte tijd een zo compleet mogelijke workout te krijgen. De training begint met een uitgebreide warming-up. Hierna volgen verschillende oefeningen. Gedurende 20 seconden train je redelijk intensief, daarna neem je 10 seconden rust. Dit wordt 8x herhaald. Hierna volgt een nieuwe oefening op dezelfde manier.De training eindigt met een uitgebreide cooling-down.

Je bepaalt zelf de intensiviteit van de training. Het streven is dat de intensiviteit bij de herhalingen van een oefening steeds gelijk is. Het hebben van een redelijke basisconditie wordt aanbevolen.

Bekijk het rooster om te zien op welke momenten CityFit Tabata gegeven wordt.

CityFit Tabata

Je doel halen met een Personal Trainer!

 

Naast sportlessen, egym of fitness biedt CityFit ook personal training. We vinden het van belang dat onze klanten, betaalbaar, een beroep kunnen doen op een personal trainer die je persoonlijk begeleid op het gebied van training, voeding, rust en mindset.


Winnaar zomerchallenge: Inez van harte gefeliciteerd!

Velen hebben hard gewerkt om zichzelf sportief te verbeteren met behulp van Personal Training. Veel dank voor jullie inzet! Maar er kan maar één de winnaar zijn van de Zomerchallenge 2018. En dat is….. Inez. Zij behaalde de beste resultaten, werkt hard, is gedisciplineerd en is altijd in voor een sportieve uitdaging. De Kerstchallenge start op 15 oktober as.

Winnaar zomerchallenge personal training CityFit 

Dewo heeft mijn sportdoelen vertaald naar een leuk en uitdagend trainingsprogramma. Mijn kracht is vergroot, mijn conditie verbeterd en ik zit lekkerder in mijn vel! Inez


Personal training CityFit ZwolleDewo Hadine, personal trainer, bij CityFit

Tegenwoordig is er veel informatie over fitness en voeding. Tv programma’s & tijdschriften met de laatste trends en diëten. Je kunt het internet niet op zonder te lezen over de beste manier om vet te verliezen of spieren op te bouwen. Suggestieve koppen: “een sixpack in 6 weken” of “4 trucjes die celebrities gebruiken voor slanke benen“ Met een overvloed aan informatie over trainen en gezond eten, weet je niet meer wat je moet geloven. En het laat je gefrustreerd, geïrriteerd en misschien wel verward achter. En langzaam vraag jezelf af “Waar doe ik het allemaal voor en wat ik ook doe, niets werkt voor mij”.

Ik begrijp je en wil je graag helpen. Ik denk dat het de tijd is om de controle over je lichaam weer terug te nemen. De essentie is dat we ons allemaal goed willen voelen over ons lichaam, lekker in ons vel willen zitten, er sexy uit willen zien en de hele dag energie willen hebben. En dat kan met goede en professionele begeleiding.

  • Ik help je vet te verliezen, spieren op te bouwen en fitter te worden, zonder een overdosis aan informatie.
  • Ik zorg ervoor dat de trainingen die je gaat doen goed aansluiten bij je trainingsdoel(en).
  • Ik -als een stok achter de deur- zorg er voor dat je veilig en verantwoord traint. Immers de essentie van fitness ligt niet bij extremen maar bij kleine veranderingen die dagelijks moeten worden herhaald.
  • Ik push je buiten je comfortzone. Zonder dat we over je limiet gaan. Ik wil je opbouwen, niet afbreken. Het is namelijk een voorrecht om aan je zijde te staan op het pad naar succes, geluk in fitness en het leven.
  • Samen bouwen we een gezonde gebalanceerde levensstijl op en kijken daarom naar je voeding en eetgewoontes en of we deze kunnen veranderen zodat je vlot een positief resultaat kunt boeken.

 

Kennismakingsgesprek

Voor aanvang van de personal training, maak ik, dit is gratis, nader kennis. Dit is nodig om inzicht te krijgen in je doelen en motivatie. Van belang is om duidelijk te krijgen wat jij wil bereiken en wat de redenen zijn waarom je dit wil. Ook sta ik graag stil bij eventuele blessures. Aan de hand van de informatie zal ik een pad schetsen en aangeven op welke manier we gezamenlijk het beste aan de slag kunnen gaan. Via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kun je een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek doorgeven. 

Dewo heeft mij op een enorm persoonlijke en professionele manier geholpen. Hij heeft een rustige en stabiele persoonlijkheid, accepterend en aanmoedigend in zijn begeleiding. Hij weet je naar een hoger niveau te brengen en zoekt - op jouw tempo - naar een volgende stap. Sarah

Personal training CityFit Zwolle

 

Personal training CityFit ZwollePersoonlijke trainingsplan

Voorafgaand aan de eerste training zal ik een aantal metingen verrichten. Hierbij moet je denken aan gewicht, vetpercentage en andere testen afhankelijk van het te bepalen doel. Verder gaan we in gesprek over de rol van voeding bij het gestelde doel. Ook zal het persoonlijke trainingsplan dat is gemaakt worden besproken.

 

Dewo daagt me uit om grenzen te verleggen rondom mijn fitnessdoelstelling(en). Jarenlang getraind met "standaardschema's". Met de persoonlijke aanpak van Dewo zit ik strakker in mijn vel en ben ik lichamelijk & geestelijk sterker. Af en toe zijn oefeningen (in een meer-maanden-progamma) zeer pittig, maar wel met een duurzaam resultaat! Emiel

 

Tarieven

Het basistarief is 40 euro per uur voor de klanten van CityFit. Ook kan door klanten gebruik worden gemaakt van de volgende opties. Gespreid betalen per maand is natuurlijk mogelijk. Mensen die geen klant zijn van CityFit betalen 60 euro per uur.

1 op 1 training 10 uren 325 euro per persoon
1 op 1 training 5 uren 175 euro per persoon
Duotraining 10 uren 300 euro per persoon (maximaal 2 personen)
Duotraining 5 uren 150 euro per persoon (maximaal 2 personen)

 

Dewo heeft een aantal nieuwe leuke en interessante oefeningen verwerkt in mijn schema’s. We hebben de oefeningen niet gewoon gedaan maar juist veel aandacht geschonken aan de techniek. Doordat we aandacht schonken aan de techniek kreeg ik zelf steeds meer vertrouwen in mijn eigen kunnen. Deze doelstelling lag in het verlengde van de doelstelling op papier. Dit in combinatie met heldere uitleg en duidelijke tips zijn er in de afgelopen 3 maanden steeds meer kilo’s op de stang gehangen. Op een gegeven moment vond ik de gewichten eng worden. Ook hier was aandacht voor. Door iedere training te beginnen met persoonlijke aandacht, het leren concentreren en rekening te houden met de vorm van de dag, heb ik samen met Dewo hele mooie stappen mogen zetten. Ik train zelf al een jaar of 6 bij de CityFit. Dit doe ik met veel plezier doordat er een ontspannen en persoonlijk klimaat is. Dit herkende ik terug in de personal training. Nieuwe sportschema’s geven je spieren een prikkel en deze personal training gaf mij juist ook mentaal een positieve prikkel. Giel

Rooster groepslessen

Zaal boven

  Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag
10.15 ClubJoy Cycle   ClubJoy Cycle     ClubJoy Cycle
12.15 ClubJoy Cycle   ClubJoy Cycle      
19.15         ClubJoy Cycle  
19.45 ClubJoy Cycle ClubJoy Cycle ClubJoy Cycle      
20.45 CityFit Klimuur *) ClubJoy Cycle        

*) ClubJoy Cycle met veel staande klims en jumps

 

Zaal beneden

  Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag
09.00 ClubJoy Power CityFit Zumba ClubJoy Power Step CityFit Yoga #) Callanetics
10.00 Buikspierklas Buikspierklas Buikspierklas Buikspierklas   Step
10.15 Perfect pilates          
10.30     City Fit Circuit   CityFit In beweging  
11.00           ClubJoy Power
18.00 CityFit HIIT ClubJoy Power  CityFit Combat Karate CityFit Combat  
19.00 Callanetics CityFit Burn Perfect pilates CityFit In control    
20.00 Indoor Bootcamp CityFit Tabata CityFit Zumba CityFit Zumba    
21.00 Karate          

#) Deze groesles duurt tot 10.15 uur.