header6.png

Heerlijk ontspannen met een sportmassage.

Naast het uitgebreide sportaanbod biedt CityFit ook ontspannings- en sportmassage aan. Klanten kunnen, tegen een scherpe prijs, een heerlijke massage in het sportcentrum ervaren.

 

sportmassage CityFitArie van Duijn, sportmasseur, bij CityFit

Ik ben Arie van Duijn, heb ruim 15 jaar ervaring met sportmassage en Wellnessmassage en ben en gediplomeerd Sportmasseur en Sporttherapeut en heet je graag welkom bij CityFit voor een sportmassage. Dit is een vorm van massage die gericht is op het stimuleren van de doorbloeding van de spieren. Bij een goede massage voor of na het sporten ondervindt je een vitaal effect voor het gehele lichaam.

Een sportmassage kenmerkt zich doordat er verschillende handgrepen worden uitgevoerd op een ontbloot lichaamsdeel met als doel om de vitaliteit te verbeteren. Als er een onbalans is ontstaan in het lichaam, door overbelasting, kunnen er een aantal reacties ontstaan zoals spierpijn, vermoeidheid, een minder goede doorbloeding, stijfheid en/of verhoogde spanning. Een sportmassage kan deze reacties wegnemen of verminderen.

Natuurlijk kun je bij mij ook terecht voor een heerlijke ontspanningsmassage. Dit hoeft niet speciaal na het sporten, maar kan ook gewoon als je daar zin in hebt. Natuurlijk behandel ik iedereen zorgvuldig met aandacht en respect.


Voordelen van een sportmassage

sportmassage CityFitDoordat de massage ervoor zorgt dat afvalstoffen in je lichaam beter worden afgevoerd, help ik je lichaam sneller te herstellen. Bovendien voorkom ik met een sportmassage overbelasting van je spieren en dus blessures. Je kunt een sportmassage ook gebruiken om je spieren te activeren, bijvoorbeeld aan het begin van een trainingstraject of als je een tijdje niets gedaan hebt. Een sportmassage kan dus zowel preventief, pro-actief en reactief worden ingezet.

Sportmassage is bedoeld voor "fysiek gezonde mensen". Dat wil zeggen dat er alleen gemasseerd wordt op gezond weefsel, vrij van ziekten en of aandoeningen. Het is dus niet verstandig om te masseren bij:

  • koorts, griep
  • ontstekingen
  • algemene infectieziekten
  • extreme vermoeidheid of uitputting
  • slechte algemene gezondheid
  • huidaandoeningen
  • vaataandoeningen (trombose e.d.)

 

sportmassage CityFitKom langs

Sportmassage wordt bij CityFit aangeboden op 2 vaste dagen in de week. Dat zijn de dinsdag en de donderdag tussen 18.00 uur en 22.00 uur. Je kan een reservering doorgeven aan CityFit via de balie of per email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Mocht je belangstelling hebben voor een ander moment kun je dit ook doorgeven. De kosten voor een half uur massage zijn 25 euro. Personen die niet klant zijn van CityFit betalen 35 euro per half uur.