WE MOGEN WEER SPORTEN!

Vanaf 1 juli zijn jullie weer van harte welkom in ons sportcentrum. Om te beginnen starten we met fitness en Egym. Omdat onze ruimte beperkt is hebben we besloten om de groepslessen in de zomer buiten aan te bieden. Op deze manier kunnen we de dojo gebruiken als fitnessruimte. Hieronder lees je daar meer over.

Fitness

We hebben de zaal zodanig aangepast dat er voldoende ruimte is om veilig te kunnen sporten. In de zaal is plaats voor 6 sporters. Maximaal 1 persoon per vak. Dit houdt wel in dat je misschien op een andere manier moet trainen dan je gewend bent.

Cardio

Ook is het mogelijk gebruik te maken van de cardio. De maximale tijd per apparaat is 15 minuten. De cardio mag echter alleen gebruikt worden voor matige inspanningen.

eGYM

Snel, makkelijk en bovenal veilig je rondje doen op de eGYM kan ook nog steeds. Daarom kunnen er maximaal 4 sporters te gelijk gebruik maken van de cirkel . Zo kunnen we de 1,5 meter waarborgen. Goed om te weten: we starten tegelijk, doen 2 setjes op hetzelfde apparaat en draaien dan pas door.

Hygiëne maatregelen

Bij binnenkomst handen desinfecteren. De instructeur stelt je bij binnenkomst een aantal vragen over je gezondheid (zie afbeelding op eind). Iedere sporter krijgt een eigen doekje en een spuitbus. Daarmee maak je na gebruik de handvatten, stoeltjes, gewichten en stangen schoon. Na de training gooi je je doekje in de wasmand. De spuitbus lever je in bij de fitnessinstructeur. De instructeur zal deze dan reinigen.

Reserveren

Trainen kan alleen als je online gereserveerd hebt! Je kunt reserveren via onze site. Dit kan maximaal 72 uur van tevoren. Je reserveert een blok van 1 uur. Om iedereen de gelegenheid te geven om te kunnen sporten kun je maximaal 3x per week reserveren. Kom op de afgesproken tijd dan kan iedereen veilig het pand verlaten en betreden. Binnen wachten kan dus niet.

Handig om te weten

  • Zonder handdoek geen toegang.
  • Thuis omkleden (kleedkamer gesloten).
  • Alleen gebruik eigen bidon.
  • Buiten wachten.
  • Bij niet opvolgen instructie wordt de toegang geweigerd.

Vragen?

Mocht je nog vragen hebben dan horen we dat graag! Je kunt ons bereiken van maandag tot en met vrijdag tussen 9.30 - 11.30 uur op telefoonnummer: 038-4228015 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..