header9.png
sportmedisch advies

Een blessure of sportmedisch advies

Met Aalstzorg Fysio-manuele therapie werkt CityFit al jaren succesvol samen. De samenwerking biedt de zekerheid dat bij een eventuele beperking bij het sporten je een fysiotherapeut van Aalstzorg kunt raadplegen voor advies. CityFit biedt al haar klanten aan gebruik te maken van het gratis spreekuur. Het spreekuur wordt verzorgd door fysiotherapeut Jeroen Klein en opgeven kan via een medewerker van team CityFit.

Jeroen Klein AalstZorg

Heerlijk ontspannen met een sportmassage.

Naast het uitgebreide sportaanbod biedt CityFit ook ontspannings- en sportmassage aan. Klanten kunnen, tegen een scherpe prijs, een heerlijke massage in het sportcentrum ervaren.

 

sportmassage CityFitArie van Duijn, sportmasseur, bij CityFit

Ik ben Arie van Duijn, heb ruim 15 jaar ervaring met sportmassage en Wellnessmassage en ben en gediplomeerd Sportmasseur en Sporttherapeut en heet je graag welkom bij CityFit voor een sportmassage. Dit is een vorm van massage die gericht is op het stimuleren van de doorbloeding van de spieren. Bij een goede massage voor of na het sporten ondervindt je een vitaal effect voor het gehele lichaam.

Een sportmassage kenmerkt zich doordat er verschillende handgrepen worden uitgevoerd op een ontbloot lichaamsdeel met als doel om de vitaliteit te verbeteren. Als er een onbalans is ontstaan in het lichaam, door overbelasting, kunnen er een aantal reacties ontstaan zoals spierpijn, vermoeidheid, een minder goede doorbloeding, stijfheid en/of verhoogde spanning. Een sportmassage kan deze reacties wegnemen of verminderen.

Natuurlijk kun je bij mij ook terecht voor een heerlijke ontspanningsmassage. Dit hoeft niet speciaal na het sporten, maar kan ook gewoon als je daar zin in hebt. Natuurlijk behandel ik iedereen zorgvuldig met aandacht en respect.


Voordelen van een sportmassage

sportmassage CityFitDoordat de massage ervoor zorgt dat afvalstoffen in je lichaam beter worden afgevoerd, help ik je lichaam sneller te herstellen. Bovendien voorkom ik met een sportmassage overbelasting van je spieren en dus blessures. Je kunt een sportmassage ook gebruiken om je spieren te activeren, bijvoorbeeld aan het begin van een trainingstraject of als je een tijdje niets gedaan hebt. Een sportmassage kan dus zowel preventief, pro-actief en reactief worden ingezet.

Sportmassage is bedoeld voor "fysiek gezonde mensen". Dat wil zeggen dat er alleen gemasseerd wordt op gezond weefsel, vrij van ziekten en of aandoeningen. Het is dus niet verstandig om te masseren bij:

 • koorts, griep
 • ontstekingen
 • algemene infectieziekten
 • extreme vermoeidheid of uitputting
 • slechte algemene gezondheid
 • huidaandoeningen
 • vaataandoeningen (trombose e.d.)

 

sportmassage CityFitKom langs

Sportmassage wordt bij CityFit aangeboden op 2 vaste dagen in de week. Dat zijn de dinsdag en de donderdag tussen 18.00 uur en 22.00 uur. Je kan een reservering doorgeven aan CityFit via de balie of per email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Mocht je belangstelling hebben voor een ander moment kun je dit ook doorgeven. De kosten voor een half uur massage zijn 25 euro. Personen die niet klant zijn van CityFit betalen 35 euro per half uur.

Privacyverklaring en cookiebeleid

 

Persoonsgegevens die worden verwerkt

CityFit kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van CityFit, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan CityFit verstrekt. CityFit kan de volgende persoonsgegevens verwerken:
- Uw voor- en achternaam
- Uw adresgegevens
- Uw telefoonnummer
- Uw geboortedatum
- Uw e-mailadres
- Uw IP-adres


Waarom CityFit gegevens nodig heeft

CityFit verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.


Hoe lang CityFit gegevens bewaart

CityFit bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.


Delen met anderen

CityFit verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.


In kaart brengen websitebezoek

Op de website van CityFit worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. CityFit gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.


Google Analytics

CityFit maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.
Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan CityFit te kunnen verstrekken.Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. CityFit heeft hier geen invloed op. CityFit heeft Google geen toestemming gegeven om via CityFit verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. CityFit zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.


Beveiligen

CityFit neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Cityfit maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door CityFit verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met CityFit op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vitaal

vitaliteit bij CityFit ZwolleGezond en vitaal leven willen we allemaal. Want dan zit je lekker in je vel. Je lichaam, mind en soul zijn in balans. Echter, de juiste balans vinden is niet altijd even gemakkelijk. Toch zijn er een aantal zaken die je zelf kunt doen. Bij CityFit reiken we graag onder de naam 'vitaal' naast het uitgebreide aanbod van fitness en sportlessen onze klanten ook een aantal andere diensten aan.

CityFit In beweging


Wat is CityFit In beweging?

Het doel van CityFit in beweging is het bevorderen van lichaamsbeweging. De groepsles richt zich vooral op mensen van boven de 50 en maakt dan ook deel uit van het sportprogramma 'Voor 50+ door 50+'.

CityFit In bewegingWat zegt de beweegrichtlijn (volwassenen en) ouderen?

 • Bewegen is goed, meer bewegen is beter.
 • Doe minstens 150 minuten per week aan matig intensieve inspanning, verspreid over diverse dagen. Langer, vaker en/ of intensiever bewegen geeft extra gezondheidsvoordeel.
 • Doe minstens tweemaal per week spier- en botversterkende activiteiten, voor ouderen gecombineerd met balansoefeningen.
 • Voorkom veel stilzitten.

150 minuten per week matig intensief bewegen vermindert het risico op fracturen bij ouderen. Krachttraining verbetert de loopsnelheid en spierkracht. Daarbij lijkt voldoende beweging samen te hangen met een lager risico op lichamelijke beperkingen en cognitieve achteruitgang, dementie en Alzheimer (bron: www.loketgezondleven.nl/)

Hoe ziet een CityFit In beweging les eruit?

Na een goede warming-up volgen diverse cardio- en spierversterkende oefeningen. De les eindigt met een cooling down.

Bekijk het rooster om te zien op welke momenten CityFit In Beweging gegeven wordt.

 


Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08.30 - 22.00 uur
Zaterdag & zondag
08.30 - 14.30 uur

Contact

CityFit
Assendorperstraat 70
8012 CA Zwolle
T (038) 422 80 15
F (038) 421 35 21
E info@cityfit.nl

Routebeschrijvingerkend leerbedrijf