header4.png

Je doel halen met een Personal Trainer!

 

Naast sportlessen, egym of fitness biedt CityFit ook personal training. We vinden het van belang dat onze klanten, betaalbaar, een beroep kunnen doen op een personal trainer die je persoonlijk begeleid op het gebied van training, voeding, rust en mindset.


Personal training CityFit ZwolleDewo Hadine, personal trainer, bij CityFit

Tegenwoordig is er veel informatie over fitness en voeding. Tv programma’s & tijdschriften met de laatste trends en diëten. Je kunt het internet niet op zonder te lezen over de beste manier om vet te verliezen of spieren op te bouwen. Suggestieve koppen: “een sixpack in 6 weken” of “4 trucjes die celebrities gebruiken voor slanke benen“ Met een overvloed aan informatie over trainen en gezond eten, weet je niet meer wat je moet geloven. En het laat je gefrustreerd, geïrriteerd en misschien wel verward achter. En langzaam vraag jezelf af “Waar doe ik het allemaal voor en wat ik ook doe, niets werkt voor mij”.

Ik begrijp je en wil je graag helpen. Ik denk dat het de tijd is om de controle over je lichaam weer terug te nemen. De essentie is dat we ons allemaal goed willen voelen over ons lichaam, lekker in ons vel willen zitten, er sexy uit willen zien en de hele dag energie willen hebben. En dat kan met goede en professionele begeleiding.

  • Ik help je vet te verliezen, spieren op te bouwen en fitter te worden, zonder een overload aan informatie.
  • Ik zorg ervoor dat de trainingen die je gaat doen goed aansluiten bij je trainingsdoel. De training die jij gaat doen is daarom natuurlijk afgesteld op jou als individu.
  • Als personal trainer ben ik een stok achter de deur, ik zorg er voor dat je veilig en verantwoord traint.
  • Ik push je buiten je comfortzone. Zonder dat we je over je limiet gaan. Ik wil je opbouwen, niet afbreken.
  • Samen bouwen we een gezonde gebalanceerde levensstijl op en kijken daarom naar je eetgewoontes en of we deze kunnen veranderen zodat je vlot een positief resultaat kunt boeken.

Personal training CityFit Zwolle

 

Kennismakingsgesprek

Voor aanvang van de personal training, maak ik, dit is gratis, nader kennis. Dit is nodig om inzicht te krijgen in je doelen en motivatie. Van belang is om duidelijk te krijgen wat jij wil bereiken en wat de redenen zijn waarom je dit wil. Ook sta ik graag stil bij eventuele blessures. Aan de hand van de informatie zal ik een pad schetsen en aangeven op welke manier we gezamenlijk het beste aan de slag kunnen gaan. Via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kun je een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek doorgeven.

 

Personal training CityFit Zwolle

 

Persoonlijke trainingsplan

Voorafgaand aan de eerste training zal ik een aantal metingen verrichten. Hierbij moet je denken aan gewicht, vetpercentage en andere testen afhankelijk van het te bepalen doel. Verder gaan we in gesprek over de rol van voeding bij het gestelde doel. Ook zal het persoonlijke trainingsplan dat is gemaakt worden besproken.

 

Personal training CityFit ZwolleGoed voorbeeld doet volgen

Dewo daagt me uit om grenzen te verleggen rondom mijn fitnessdoelstelling(en). Jarenlang getraind met "standaardschema's". Met de persoonlijke aanpak van Dewo zit ik strakker in mijn vel en ben ik lichamelijk & geestelijk sterker. Af en toe zijn oefeningen (in een meer-maanden-progamma) zeer pittig, maar wel met een duurzaam resultaat!
Emiel Dakhorst- Zwolle

 

 

Tarieven

Het basistarief is 35 euro per uur voor de klanten van CityFit. Ook kan door klanten gebruik worden gemaakt van de volgende opties:

1 op 1 training 10 uren 300 euro per persoon
1 op 1 training 5 uren 160 euro per persoon
Duotraining 10 uren 275 euro per persoon (maximaal 2 personen)
Duotraining 5 uren 150 euro per persoon (maximaal 2 personen)

Mensen die geen klant zijn van CityFit betalen 50 euro per uur.